Centrální facebookový profil KSČM

Nepřehledněte

P. Hojda: Výstavba obchvatu Drmoulu a Trstěnic

31.7.2014

Hlavní silniční spojení mezi Chebskem a Tachovskem je silnice 1. třídy č. 21. Protože se jedná o jediné přímé propojení z Chebska na dálnici D5 u Boru u Tachova, je poměrně zatížená a frekventovaná. Trpí tím velmi obce, kterými silnice 21 prochází.

M. Vostrá: Správné rozhodnutí

31.7.2014

Ne vždy souhlasím s rozhodnutím Ústavního soudu. V poslední době si některá rozhodnutí zaslouží ocenění. Nejdříve to bylo zrušení Hegerových navýšených zdravotnických poplatků, a nyní další z pohrobků Nečasovy vlády a to Kalouskem zavedené zrušení slevy na dani pro důchodce.

S. Navrkal: Čeká nás hodně práce

31.7.2014

Dovolte mi, abych vás pozval k volbám do Zastupitelstva města Blanska, které se uskuteční ve dnech 10. a 11. října 2014. Komunální volby jsou pro nás všechny velmi důležité, protože se nás bezprostředně dotýkají. V těchto volbách se rozhoduje o dalším rozvoji našeho města, o tom, kam Blansko bude směřovat po další čtyři roky.

Raindl při rozdávání volebních materiálů v Hranicích

31.7.2014

Mgr. Miroslav Raindl, kandidát do Senátu Parlamentu ČR pro volební obvod č. 63 - Přerov, při kampani v Hranicích.

P. Janeček: Čína láká neuvěřitelnými čísly

31.7.2014

Na sklonku roku 2010 zaznamenala Země středu až na 2515 uměleckých skupin, více než 3200 kulturních center, kolem 2900 veřejných knihoven, přes 2100 museí, asi 230 rádiových stanic, 247 TV stanic, a z toho neuvěřitelných 44 vzdělávacích televizních stanic. Kromě výše uvedených čísel také vydala na 45 miliard novin, dále 3,2 miliardy magazínů a 7,4 miliard výtisků knih.