Transparentní účet

Nepřehledněte

P. Janeček: Přezkoumat nutnost hypermarketu v centru Náchoda

19.8.2014

Naše východočeské městečko Náchod bylo vždy slavné pro svoji textilní výrobu. Vzhledem k nesmyslně provedené „zlodějské privatizaci“, nám bohužel velké množství textilek zkrachovalo nadobro. Na více než dvou hektarech, na místě zbourané textilky Tepny, chce investor postavit hypermarket o ploše kolem 10 tisíc metrů čtverečních. Z toho má asi 8000 metrů čtverečních připadat přímo na prodejní plochu.

K. Konečná: K řešení konfliktu musí přispět všichni, nejen Putin

18.8.2014

Suchou nit nenechají současní rusofobové na čemkoliv, co zazní od severovýchodního souseda Ukrajiny. A jejich často až žlučovitá zášť dostává tak absurdní podobu, že i z humanitárního konvoje dělají tajuplného trojského koně. Místo toho, aby se vzala humanitární konvoj jako vstřícné gesto Ruska, tak je to bráno jako počátek agrese. A když už se Ukrajina s Ruskem dohodnou, že pomoc může dorazit a v kamionech se skutečně nachází jen humanitární náklad, takticky raději zmlknou.

Šedivý na srazu flašinetářů v Brně

18.8.2014

Setkání flašinetářů v Brně na náměstí Svobody se zúčastnil Ladislav Šedivý, kandidát do Zastupitelstva města Tábora za KSČM.

P. Janeček: Tvrdě omezme továrny na lidské neštěstí v Náchodě

18.8.2014

Občané v okolí heren mívají vykopané dveře, poškozená okna, vykradené byty či sklepy. Často jsou očitými svědky drogového dealerství. Legální "továrny na neštěstí" se nacházejí v ulicích: Běloveská 120, Hurdálkova 152, Kamenice 114, Kostelecká 1204, Masarykovo náměstí 68, Masarykovo náměstí 69, Parkány 413, Plhovská 1098, Plhovské náměstí 1101, Polská 105.

K. Konečná: Na Prague Pride bez předsudků nejen proti homosexuálům

15.8.2014

O víkendu vrcholí festival Prague Pride. Počtvrté se v Praze scházejí nejen homosexuálové, ale také lidé, jimž na srdci leží lidská práva. Ačkoliv se festival zřejmě stále více stává komerční záležitostí, dobrým kšeftem i pro firmy, kterým jsou mimo byznys lidská práva celkem ukradena, opět se neubráním vzpomínkám. Vzpomínkám na někdejší sněmovní zápasení o registrované partnerství.