Ludvík Šulda, BBA

vedoucí kandidát v Olomouckém kraji
41 let
předseda Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje a předseda Okresního výboru KSČM Prostějov
žije v Seloutkách na okr. Prostějov

Vystudoval manažerskou fakultu CMI-ESMA Barcelona, pracoval na různých pozicích ve společnostech Julius Meinl, Group4Securitas či ACTEC. Od roku 2004 je zaměstnancem ÚV KSČM, kde působil v letech 2010-2016 jako vedoucí oddělení pro odborné zázemí a občanský sektor. V roce 2016 byl zvolen členem Zastupitelstva Olomouckého kraje. Je ženatý, má jednu nevlastní dceru. Mezi jeho záliby patří četba – literatura faktu, turistika, historie a politika.

„Být vedoucím kandidátem KSČM pro volby do Zastupitelstva Olomouckého kraje je pro mne výzva. Chci zlepšit životní podmínky nás, občanů Olomouckého kraje, a tím tento krásný kraj posunout o kus dál. Olomoucký kraj má nádhernou přírodu, bohatou historii a především milé a pracovité lidi, kteří si zaslouží žít lépe a zde, nikoli odcházet za prací a lepšími podmínkami mimo tento kraj. Náš kraj nesmí být montovnou, naopak zde musí působit firmy s vysokou přidanou hodnotou. Stejně tak se musíme starat o naši přírodu. Zemědělská půda má být určena v prvé řadě pro pěstování potravin a nikoli řepky a už vůbec ne jako stavební pozemek pro další haly.“

Kandidátka na webu Olomouckého kraje