Publikace: Kdo nám chce zatrhnout TTIPec?

Transparentní účet
Centrální facebookový profil KSČM
Petice proti cizím armádám a základnám na území ČR
Občanská poradna
Připojte se k nám
Mladí komunisté

KSČM v krajích

Nepřehledněte

K. Konečná: Ministrův smysl pro černý humor k smíchu není

1.9.2015

Panu prezidentovi Miloši Zemanovi bývá předhazováno, že se prý podílí na vulgarizaci politické kultury. A tak bych čekala, že při neustálé kritice ze všech možných stran nebude mít jeho styl následovníky. Opak je pravdou. Přesvědčily mě o tom některé virtuální facky v posledních dnech.

P. Kováčik: Brambory doplatily na sucho

1.9.2015

Letošní rok byl pro nás všechny svým horkem neobvyklý. Mnoho požárů a rozpaky nad úrodou brambor, kukuřice, zeleniny, tráva, která uschla, voda se ztrácela i v korytech řek a potoků. Léto doslova „zatopilo“ pěstitelům brambor.

Přerovská Laguna plná zábavy

31.8.2015

Nádherné počasí provázelo již tradiční setkání na Přerovské laguně, které pořádá KV KSČM Olomouc. Tentokrát jsme se sešli v sobotu 29. srpna. Každý z téměř tisíce návštěvníků se dobře bavil, ať už děti či dospělí. A nechyběl ani 5. ročník turnaje v nohejbalu dvojic o putovní pohár KV KSČM, kterého se zúčastnilo deset týmů. Věřme, že se příští rok opět všichni na Přerovské laguně sejdeme.

Konečná a Semelová v desítce nejpopulárnějších političek ČR

31.8.2015

V desítce nejpopulárnějších političek ČR se umístily dvě členky KSČM - Kateřina Konečná, členka Evropského parlamentu, a Marta Semelová, poslankyně PS PČR.

G. Hubáčková: Varující statistiky

31.8.2015

V poslední době v České republice stoupá počet sebevražd. Nejčernější byl rok 2012, kdy sebevraždu spáchalo 1 647 lidí. V loňském roce spáchalo sebevraždu 1 488 lidí. Velké starosti odborníkům dělají děti. Ročně jich spáchá sebevraždu padesát. Dětské sebevraždy mají často banální motivy.