Publikace: Kdo nám chce zatrhnout TTIPec?

Transparentní účet
Centrální facebookový profil KSČM
Petice proti cizím armádám a základnám na území ČR
Občanská poradna
Připojte se k nám
Komise žen ÚV KSČM
Mladí komunisté

KSČM v krajích

Nepřehledněte

Vláda má povinnost z úniku informací vyvodit osobní odpovědnost

12.2.2016

Skandál kolem úniku informací o okolnostech návratu jak pětice Čechů unesených v Libanonu, tak i okolnosti propuštění unesených občanek České republiky potvrzené ministrem obrany, ale i prezidentem republiky, otřásají důvěrou v kompetenci vlády.

M. Vostrá: I škola v sobě může skrývat agresivitu dětí

12.2.2016

Je to až k nevíře, ale učitelé to mají v poslední době těžké. Informace, které se dovídáme o učitelce Střední průmyslové školy v Praze – Malešicích, jsou více než alarmující. Studenti zavírali kantorku ve třídě, uráželi ji. Bála se věc oznámit vedení školy, i když se jí mnozí studenti z této problematické třídy zastávali. Paní učitelka zemřela.

Rozhovor s Alexanderem Černým ČT24 - 11. 2. 2016

11.2.2016

„Únik utajovaných informací je velmi hlubokým problém, který by měl skončit i demisí Vlády ČR,“ řekl v rozhovoru pro ČT24 stínový ministr obrany za KSČM Alexander Černý.

K. Konečná: Bezpečnostní strategie EU musí být suverénní

11.2.2016

Současná Evropská unie má k dispozici pouze jeden komplexní bezpečnostní dokument, a to Evropskou bezpečnostní strategii pocházející z roku 2003. Nutnost inovace tohoto třináct let starého dokumentu si představitelé zemí EU uvědomují, a proto Evropská rada pověřila vysokou představitelku unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku Federicu Mogherini k modernizaci jmenované strategie.

Rozhovor s Kateřinou Konečnou na ČRo Plus - 10. 2.

10.2.2016

„Problém není na východní hranici Evropské unie, ale na té jižní ...,“ řekla během rozhovoru pro ČRo Plus poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná na téma řešení migrační krize.